Til hovedindhold

Forsikringsmægler til landbrugsmarkedet

DLBR Forsikringsmægler A/S er Danmarks førende forsikringsmæglervirksomhed inden for landbrug. Ejerkredsen er landbrugets største rådgivningsvirksomheder. Vi er ejet af landmænd og vores formål er, at yde landbruget en uvildig, professionel rådgivning om forsikringer og herunder assistere i skadesager.
Vi lægger vægt på transparens i forhold til kunder og forsikringsselskaber, et stærkt fagligt miljø og tæt samarbejde mellem vores ansatte.

Vi skal nu have en kollega til vores kontor i Herning og søger derfor en forsikringsmægler eller assurandør, der vil uddanne sig til forsikringsmægler.

Dit job

Som forsikringsmægler hos DLBR Forsikringsmægler skal du varetage vores kunders interesser. Det gælder den daglige servicering, udbud af forsikringer og skadebehandling. Du får en god portefølje af større produktionslandbrug at arbejde med. En portefølje, som du har ansvaret for at servicere og udvikle.

I Herning deler du kontor med din kollega hos en af landets største rådgivningsvirksomheder Sagro. Her har du et stærkt netværk blandt andre af landbrugets fagkonsulenter.

Er du ikke godkendt som forsikringsmægler, sørger vi for, at du bliver det.

Din profil

Du er enten forsikringsmægler eller eksamineret assurandør, der lægger vægt på en solid og personlig rådgivning af dine kunder.
Du har arbejdet med landbrugets forsikringer og føler dig hjemme blandt landbrugskunder.
Som person er du videbegærlig, tager initiativ og lægger vægt på at være social og imødekommende overfor kunder, samarbejdspartnere og kollegaer

Vi tilbyder

Du får et spændende job i et fagligt udviklende miljø med kollegaer, der ligesom du lægger vægt på at hjælpe hinanden til gavn for vores kunder og arbejdsmiljø. Det er et job, hvor der lægges vægt på selvstændighed, initiativ, samarbejde og hvor du får en solid administrativ opbakning.
Vi sørger for at du får relevant uddannelse på Forsikringsakademiet.
Der gives en fast løn med pension, sundhedsforsikring, bilordning og fri telefon.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om stillingen, så ring til direktør Peter Quitzau på telefon 57 86 02 81 eller mobil 40 61 49 87.
Du kan også besøge vores hjemmeside på www.dlbrforsikring.dk.

Ansøgning sendes til
Direktør Peter Quitzau,
DLBR Forsikringsmægler A/S,
Mail petq@dlbrforsikring.dk

Tilbage til toppen